Добредојдовте во Мега вендинг

Чаша инспирација да ви го разубави денот

За нас

Вашето најубаво кафе послужено од Нас!

Патувањето на Мега Вендинг од зрно до чашка започна во почетокот на 2008 година. Тоа беше напор да се сервира вистинско меѓународно искуство директно во вашето соседство. Од тогаш пораснавме во група на страсни луѓе кои не само што сакаат да уживате во кафето, туку и да поминете одлично време со нас.

Пораснавме да станеме омилен избор за љубителите на кафе од сите возрасни групи кои сакаат да поминат квалитетно време додека го пијат кафето од нашите апарати.

Денес, продолжуваме да го имаме најдоброто кафе во градот и изградивме подлабока кафе врска со луѓето од Скопје и околу него.

Ми причинува големо задоволство што придонесуваме за заедницата со најдобрите кафе автомати во градот.

Оливер Цветкоски. Управител.

Донесете правилна одлука и ослободете се од обврските.

Специјализирани сме за монтажа и одржување на автоматите. Во пракса: ние се грижиме за сè! 

  • Доставуваме и инсталираме автомати, ја извршуваме целата монтажна услуга, ги извршуваме сите потребни инсталации и се грижиме за целосно одржување на автоматите, чистење, сервисирање …
  • Во автоматите користиме исклучиво најквалитетни производи од реномирани производители.

Љубителите на нашето кафе зборуваат!

Мега Вендинг си газат! Автоматите им се секогаш спремни и чисти, ги гледам редовно им прават дезинфекција и ги допунуваат со кафе, шеќер, чаши... Не се десило нивни апарат да заглави или откаже
Енис
Само пофалби за Мега Вендинг, поставија автомат во нашата фирма пред неколку години и до ден денес беспрекорно работи и ни служи секое утро најдобро кафе.
test01.jpg
Моника
Во близина на мојата работа има поставено кафе автомат од Мега Вендинг, и можам да кажам дека е највкусното кафе што сум го пробала од автомат.
Ана
Вкусот на кафето од нивните автомати нема споредба со другите! Освен тоа и машините им се секогаш средени и чисти.
Марио
Задоволни сме од услугите на Мега Вендинг, посебно од редовното одржување на автоматот кој е поставен во нашата фирма. Секогаш е спремен за подготовка на пијалоците
Јуле

Нашата техничко - сервисна подршка ви е на располагање 24 часа, секој ден!

Ул. Гаврил Константинович бр.1/1 Скопје 1000 Македонија

Понеделник-Петок
8:00 - 16:00
Сабота
8:00 - 12:00

Контактирајте нѐ

+389 71 233 123
info@megavending.mk